Contact

Zalige yogalessen brengen u tot rust

Sporten en werken aan de conditie gaat eveneens gepaard met momenten van rust. Die kan u bij ons krijgen tijdens onze yogalessen en lessen pilates. Wij beloven u een ontspannen moment zodat u de drukke tijden van de volgende dagen weer met volle moed zal aanpakken.

PiYo

Vergeet tijdens uw personal training, krachttraining of uithoudingsoefeningen zeker niet te denken aan uw lenigheid en ademhaling. Deze factoren zorgen er mee voor dat u zich scherp en fit zal voelen. Lenigheid is altijd een voordeel voor de spieren die u steeds traint en niemand kan het belang van een goede ademhaling ontkennen tijdens het sporten. Maar ook in het dagelijks leven zullen lenige spieren en het onder controle houden van de adem u verder helpen.

Om u een volledige uitgebalanceerd sportpakket aan te bieden, kan u daarom ook onze yogalessen in regio Turnhout komen volgen. Zonder materialen en met efficiënte grondoefeningen werken wij aan deze belangrijke onderdelen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Pilates

Wie in de regio van Turnhout lessen pilates wenst te volgen, is eveneens bij ons welkom. Ook bij deze sporttak zijn de grondoefeningen belangrijk om uw houding te corrigeren. De spierversterkende oefeningen zijn een zegen voor uw buik- en rugspieren.

Kom gerust een kijkje nemen en ontdek onze lessen yoga en pilates.

Contacteer ons!
014 96 00 56