Contact

Contact

Discipline is the bridge between goals and accomplishments

We don't make excuses - we make results.

Bootcamp en circuittraining voor een complete workout

Wij hebben niet veel nodig om u een doorgedreven en volledige training voor te schotelen in regio Turnhout. Dat zal u snel ontdekken tijdens een bootcamp training of een circuittraining in onze beweegstudio te Vosselaar. Op uw eigen niveau en tempo zal u uw conditie zienderogen voelen verbeteren.

BOSU Balance Training

Je lichaam in evenwicht brengen. Balans / stabiliteit is de hoeksteen van elke beweging

Circuittraining indoor

Bij een circuittraining maken wij voor u een uitdagend parcours in onze zaal. Dit circuit bestaat uit een tiental oefeningen die het hele lichaam zullen trainen. Door middel van een doorschuifsysteem kan iedereen elke oefening op zijn eigen tempo afwerken. Ondertussen geven wij iedereen een persoonlijk begeleiding om de oefening perfect uit te voeren. U krijgt ook alle informatie om uit te leggen waarom bepaalde bewegingen nuttig zijn. Alleen al met kegels, ballen, bankjes en verhogen zal u een uitdagend parcours afleggen.

Bootcamp training

Wat een circuittraining binnen doet, doet een bootcamp training buiten. In openlucht haspelen wij een variërend parcours af waarbij natuurlijke hindernissen en straatmeubilair zoals een zandheuvel, boomstammen en een zitbankje voor de obstakels zorgen.  Door in Vosselaar, bij Turnhout, gehuisvest te zijn, beschikken wij over een leuke en natuurlijke omgeving om dit parcours uit te stippelen.

Amusement en training waren nog nooit zo nauw met elkaar verbonden. Informeer u vandaag nog bij ons om mee te doen.

Contacteer ons!
pieter@functionaltraining.be