Contact

Voel u super met personal training

Bij ons bent u geen nummer wanneer u aan uw conditie wil werken. Wie aan de slag wil met personal training in de regio Turnhout moet ongetwijfeld ons concept ontdekken. Onze trainingsvormen zijn er voor iedereen.

Beginners en ervaren sporters

Onze lessen worden gegeven door een ervaren functional trainer. Wij scholen ons ook doorlopend bij om altijd klaar te staan voor uw vragen en wensen. Sinds 2012 doen wij aan personal training om u te laten sporten op uw tempo en op uw niveau. Op die manier zal u het sporten niet snel als vervelend aanvoelen, maar eerder als een uitdaging waarbij u zich zal verbeteren. Niet alleen mensen die juist meer willen bewegen, maar ook doorwinterde sporters begeleiden wij in onze club. Samen met u is het dan onze uitdaging om u nog te verbeteren.

Communitygevoel

Ondanks de persoonlijke begeleiding voelt u zich opgenomen in onze community. Samen werken we aan een nieuwe levensstijl die u fitter en gezonder doet voelen. Door een lidkaart aan te schaffen voor de persoonlijke trainingen hebt u ook meteen toegang tot de groepslessen zoals zumba, yoga en bootcamp. Individueel en in groep werkt u aan uw conditie. Sporten met een visie in de regio Turnhout doet u bij ons. Telefoneer ons vandaag nog om er in te vliegen.

Contacteer ons!
014 96 00 56